Време за нови приключения с Viasat Explore! Тв каналът представя поредицата

...
Време за нови приключения с Viasat Explore! Тв каналът представя поредицата
Коментари Харесай

`Австралийски ловци на омари` по Viasat Explore

Време за нови завършения с Viasat Explore! Тв каналът показва поредицата " Австралийски ловци на омари ", която ще проследи драмите на шестима капитани на лодки за лов на омари през последните 10 седмици на зимния ловджийски сезон. Те рискуват всичко в търсене на най-ценния морски деликатес в света.

За ловците на омари това е последният късмет да завоюват пари, преди ловните територии да станат налични още веднъж напролет. Южният океан е най-смъртоносната част на океана в Австралия.



В свирепи метеорологични условия и страховити води, екипажите работят неуморно, с цел да изтеглят стотици килограми омари върху хлъзгавите палуби. Дори незабележим проблем може да се окаже гибелен за секунди, а най-близкото пристанище постоянно се намира на стотици морски благи разстояние. Медицински незабавни случаи, механични повреди, стихии и подводни хищници се опълчват на триумфа на участниците. Дори по-късно те са подвластни от променливата цена на омарите, която се качва и спада всеки ден.

Ако капитанът се оправи добре, може да направи положение, в случай че реши нещата неправилно, може да изгуби всичко. Това е освен история за опасности, тактики и умения в морето, това е и икономическа фамилна драма.

" Австралийски ловци на омари " стартира от сряда, 1 май, в 19:00 ч.



Снимка: Viasat Explore

Viasat Explore разрешава на природата да опише своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо същинска.

Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, от близко и персонално.

За да гледате Viasat Explore, свържете се с Вашия локален оператор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР